Skip to main content

Mini kampeervoertuig

Door de ervaring met camperbouw en upgrade van bestaande campers gaat wij onze activiteiten uitbreiden met kleine kampeervoertuigen. Deze inspiratie is ontstaan door een klant welke een compacte kampeerbus heeft, diverse aanhangwagens welke zijn ingericht met als doel kamperen en kleine bagagewagens welke achter een Quad worden meegenomen om te kunnen overnachten. 

Wij leveren en monteren dak tenten en toebehoren van Dare to be Different. Dare to be Different biedt een mooie collectie dak tenten en eventuele accessoires van een hoogwaardige kwaliteit en voor een goede prijs. 

Op iedere auto is een dak tent te monteren, wij kunnen dak drager systemen leveren. Daarnaast gaan wij zelf compleet ingerichte kampeerauto’s bouwen, denk hierbij aan een Citroen Berlingo, Fiat Doblo, Peugeot Partner, Renault Kangoo, Opel Combo. 

Op het dak plaatsen wij een dak tent, de laadruimte richten wij nuttig en ergonomisch in met alle middelen die u nodig heeft tijdens een avontuurlijke vakantie zoals:

  • Compacte keuken met gaskookgelegenheid, spoelbak met stromend koud water
  • Eenvoudige elektrische installatie
  • Eenvoudige zitgelegenheid 

Deze voertuigen vallen niet voor de belastingdienst onder het Kwarttarief! De aanschaf van een kleine kampeerwagen is vele malen goedkoper dan een camper. 

Daarnaast kunnen wij bagagewagens, aanhangwagens ombouwen naar uw wens, denk hierbij ook aan het transport van motorfietsen. 

Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag, in onze webshop vindt u vele benodigde producten terug en staat het door u gewenste artikel er niet bij, neem dan contact met ons op.

CONTACT

WERKPLAATS:

Soldaatweg 36
1521 RL Wormerveer
Tel.: 06-23740772

KvK Amsterdam : 34377760

BTW ID: NL002107440B08

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m Vrijdag van 8.00 - 17.00 uur