Skip to main content

Camperbouw en techniek

Helmerhorst Camperbouw is een nieuwe toegevoegde activiteit binnen ons bedrijf. 

Met een enorme passie voor kamperen, een grote kennis van voertuigtechniek en het een uitdaging vinden om een camper in te richten naar de wensen van een klant, dat zijn de ingredienten om zelf campers te bouwen. van een nieuwe of bestaande bestelbus bouwen wij de camper van uw dromen, dit naar de wensen van de klant en het budget van de klant. Onze specialiteit is op basis van de Fiat Ducato, Citroen Jumper en Peugeot Boxer, maar andere bestelbussen bouwen wij ook uiteraard om tot camper. 

Bij de ombouw houden wij ten eerste rekening met de wensen van de klant, maar daarnaast kijken we ook naar de eisen die de RDW en de Belastingdienst stelt om een bestelbus omgebouwd naar camper ook daadwerkelijk op camper kenteken te krijgen. 

Wij kunnen het gehele traject regelen, de aanschaf van de bestelbus, het technisch in orde maken van de bestelbus, de ombouw van bestelbus naar camper, etc. maar u mag uiteraard ook zelf een bestelbus aanleveren. 

Zelf kopen wij ook regelmatig een bestelbus in om deze om te bouwen naar camper, informeer naar de actuele voorraad.

Voor onderhoud en reparatie van uw huidige camper bent u bij ons ook aan het juiste adres! Wij beschikken over een 4 koloms hefbrug met rijplaatlengte van 5,20 meter en een hefvermogen van 5000 kg en hebben een vrije hoogte van 6 meter. Wij zijn RDW APK2 erkend en hebben de know how om uw camper in topconditie te houden, zowel autotechnisch als campertechnisch.

Aanpassen, uitbereiding, vernieuwing van uw huidige camper? Er is bij ons heel veel mogelijk!

Wij kunnen u ook advies geven over uw zelfgebouwde camper, echter voor een adviesgesprek brengen wij ook het uurtarief in rekening. Dit wordt verrekend als u bij ons werkzaamheden en / of materialen besteld.

Ons uurtarief voor campers is € 92,50 inclusief 21 % BTW ( € 76,45 exclusief 21% BTW)

CONTACT

WERKPLAATS:

Soldaatweg 36
1521 RL Wormerveer
Tel.: 06-23740772

KvK Amsterdam : 34377760

BTW ID: NL002107440B08

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m Vrijdag van 8.00 - 17.00 uur