Skip to main content

Reparatie en onderhoud

Onderhoud en reparatie zijn de belangrijkste werkzaamheden aan een auto. Als deze werkzaamheden tijdig en vakkundig worden uitgevoerd, kunt u rekenen op de betrouwbaarheid en de veiligheid van uw auto. Tevens beschikken wij over de nodige equipment om alle werkzaamheden uit te kunnen voeren. De meeste auto's beschikken over elektronisch geregelde systemen voor de brandstofmotor, versnellingsbak, ABS systeem, airbag, climate control, etc. Hiervoor is de juiste diagnoseapparatuur een vereiste om bij een storing of een probleem de juiste diagnose te kunnen stellen. Wij beschikken over een van de modernste diagnoseapparaten, welke nagenoeg elk merk en type auto op storingen kan controleren.

Ook is testapparatuur bij steeds meer automerken noodzakelijk om remblokken te vervangen, remvloeistof te verversen, service-intervallen terug te kunnen stellen, etc. Ook dit kunnen wij met onze eigen geavanceerde testappartuur zelf regelen / instellen.

Bij een onderhoudsbeurt wordt naast de onderhoudswerkzaamheden, alle essentiële componenten van uw auto gecontroleerd en beoordeeld. De geconstateerde reparaties worden eerst met u besproken en na akkoord van uw kant gaan wij verder met uw auto. Hieronder een overzicht van diverse reparaties die wij uitvoeren:

  • Onderhoudswerkzaamheden
  • APK
  • Reparaties motor, versnellingsbak, onderstel, remmen, etc
  • Diagnose
  • Accuservice
  • Bandenservice (zie tabblad bandenservice)
  • Aircoservice (zie tabblad aircoservice)
  • En nog veel meer....

Ons uurtarief bedraagt € 87,50 inclusief 21 % BTW ( € 72,31 exclusief 21 % BTW ) per uur. Voor alle reparaties hebben autofabrikanten vastgestelde tijden bepaald en deze hanteren wij.

Wij werken op afspraak, maar wilt u tussentijds langskomen voor een storing of kleine reparatie, neem dan eerst even contact met ons op. Dit om teleurstelling te voorkomen en u niet voor een vaste deur komt te staan. Wij zijn van maandag t/m vrijdagdag altijd telefonisch bereikbaar van 8.00 uur t/m 17.00 uur en zaterdag van 9.00 uur t/m 12.30 uur.

Wilt u vrijblijvend informatie, prijsopgave m.b.t. een reparatie en / of onderhoudsbeurt of een afspraak plannen, klik dan hier en vermeldt in de tekst merk en type auto, het kenteken, de kilometerstand en waar u prijsopgave en / of informatie over wenst. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren en exact aangeven wat de eventuele kosten zijn.

CONTACT

WERKPLAATS:

Soldaatweg 36
1521 RL Wormerveer
Tel.: 06-23740772

KvK Amsterdam : 34377760

BTW ID: NL002107440B08

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m Vrijdag van 8.00 - 17.00 uur